top of page
Man Reaching Star
Borgerinddragelse og byudvikling

Det er Fællesrådets opfattelse, at borgerinddragelsen og byudviklingen i Aarhus er i problemer. Dette er bla. tydeligt derved, at Kommuneplan 2017, samt tillæg, ikke overholdes. Fællesråd og borgere kommer dermed til kort i byggesager, lokalplansager, i forhold til at kunne påvirke udviklingen i egne kvarterer og i forhold til reelt at vide, hvad der gælder. Hvis Kommuneplan, rammeplaner, højhuspolitik, helhedsplaner mv ikke reelt står til troende - så er borgerne 'på Herrens mark'. 

Opfattelsen af, at Kommuneplan mv ofte tilsidesættes har fået Fællesrådet til at engagere sig i en række principielle sager også uden for vores område - herunder Rolighedsvej og Mindet 6. Dvs udover de mange lokale sager. Fællesrådet har samtidig både hos andre fællesråd, i netværk Med Hjerte for Aarhus og i samtaler med beboere oplevet, at det er et stort og generelt problem. 

Fællesrådet har derfor engageret sig i at arbejde for forbedringer. Se nogle tiltag nedenfor. Og kontakt Fællesrådet, hvis du vil vide mere-

Borgerinddragelse og Byudvikling - Tiltag

Kommende tid

Vi er i skrivende stund i starten af januar 2022.

Mødeaktiviteterne tager snart fart igen i fællesråd og netværk og det nye byråd tager fat på opgaverne.

Der er udspil undervejs i forhold til, hvordan vi kommer videre med ændringer.  Har du tanker, ideer eller spørgsmål, så kontakt os. Vi opdaterer så snart der er nyt.

Slide Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page